vi är:

Specialister inom vård, skola och hemtjänst

Teamet

Varför jobba för samma arbetsgivare under lång tid? 

Varför låsa in sig i avtal som knyter dig till ett och samma organisation i flera år? Vi tror på att ge de personer som är dynamiska, nyfikna och föränderliga en möjlighet att låta deras karriärer avspegla just det.

Hos oss jobbar personer som brinner för sina jobb eftersom de tycker jobbet är kul och tillfredsställande. Och som vill jobba med variande uppdrag för olika arbetsgivare. Att hitta de bästa talangerna är svårt. Men det går och bästa sättet är att verkligen rikta in sig på de specifika skills som uppdraget kräver i kombination med passion för det vi gör.

Därför har vi startat workwithpeople med en ambition om att hitta den bästa matchningen. Att ge organisationer frihet att välja bland bästa kandidater samtidigt som konsulterna får arbeta med sånt de verkligen gillar med bra och schyssta villkor. Vi vet att resultatet blir högre kvalitet och ett mer innovativt arbetssätt där nya skills kan utvecklas. Win-win. Precis som det ska vara.

Vi som startat workwithpeople

Helene Bjuregård

helene@workwithpeople.se

Lång erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom vård, omsorg och skola . Kompetenser inom bemanning, rekrytering, personalansvar, intern och extern kommunikation, ekonomisk rapportering, systemansvar och strategiskt miljöarbete.

Har en bakgrund som professionell inom ridsporten.

Mångårig erfarenhet inom äldreomsorgen, demens, psykiatri, tvångsvård, HVB hem och socialpsykiatri. Ledande befattningar som enhetschef med bland annat personalansvar, bemanning, rekrytering, strategisk såvål som operativ planering.

Har en bakgrund som kock.