En personlig och genuin hemtjänst

Vi erbjuder hemtjänst i Nacka.

Hos oss får du en kontaktperson som alltid ansvarar för dig.

Du och dina anhöriga ska känna sig trygga med oss på Workwithpeople. Alla våra kunder har en kontaktperson som ansvarar för dig och som alltid är uppdaterad på din omvårdnad som vi hjälper dig med. 

1

Ansök om hjälp

Du som har behov av hjälp ansöker hos kommunens handläggare om hemtjänst enligt Socialtjänstlagen.

2

Beviljad hjälp

När du fått beslut på hjälp i hemmet frågar handläggaren vilken utförare du vill anlita och du kan nu välja oss på Workwithpeople. 

3

Meddela din handläggare

När du bestämt dig för utförare av hemtjänst meddelar du din handläggare att du vill ha Workwithpeople som din utförare.

 

4

Välkommen till oss!

Din handläggare meddelar oss att vi fått dig som kund och då tar vi kontakt med dig.

Varför du ska välja oss som din utförare?

Trygghet och kontinuitet

Hos oss har du en kontaktperson som ansvarar för dig. Vi ger dig en hög kvalitativ omvårdnad, social samvaro och service. Vår personal är vana och älskar att arbeta med äldreomsorg och service. Vi har små professionella team som arbetare nära varandra och delar kunskap med varandra.

En plan för DIG

Vi sätter upp en anpassad plan för dig och hur dina beviljade insatser ska utföras som du och dina anhöriga har tillgång till både i en fysisk pärm men även digitalt. Här finns även all annan viktigt information och kontaktuppgifter.

Matdistribution

Är du beviljad att få mat levererad hem är det vi som sköter matleveranserna till dig. Vi samarbetar med ICA och tar fram nyttiga och prisvärda matlådor.  

Sjukvård

Sjukvårdande insatser utförs av den hälsocentral du valt eller av kommunens hemsjukvård om du är inskriven där. Vi samarbetar med den aktör som du är knuten till. 

Motverka undernäring

Vi vet hur viktigt det är med näringsrik mat för att motverka undernäring. Vi har även kunskap och kompetens för att kunna avgöra om våra kunder har en sund och bra kosthållning.

Trygghetstelefon / Nyckelfria lås

Larm/samtal besvaras av central larmenhet som sedan ringer till ansvarigt team hos Workwithpeople som sedan åker hem till dig omgående. 

Fallolyckor

Vi jobbar förebyggande med att motverka fallolyckor för våra kunder genom att se till att uppenbara risker i hemmet tas bort. Vi kan även hjälpa till med utbilda våra kunder i hur de kan träna på att få en bättre balans. 

Tilläggstjänster

Har du behov av hushållsnäratjänster med RUT-avdrag kan vi hjälpa till. De här tjänsterna är även möjligt att boka för alla. Läs gärna mer här 

© 2021 Workwithpeople. All rights reserved. Workwithpeople AB, 559251-8574